Essya Kastally

Advocaat-vennoot

Essya Kastally is advocate bij de balie van Brussel sinds 2014. Ze adviseert en vertegenwoordigt haar cliënten in het ondernemingsrecht met een bijzondere affiniteit voor het bankrecht.

Zo staat ze haar cliënten bij met raad en dit zowel bij het opstellen van contracten als in de vroege fases van een geschil. Ook ondersteunt ze regelmatig haar cliënten bij onderhandelingen en verkiest ze de minnelijke regeling van conflicten.

Ze apprecieert in het bijzonder het gerechtelijk recht en de burgerlijke procedure maar getuigt tevens van een kritische geest waarbij ze een gerechtelijke procedure enkel voorstelt indien deze van werkelijk nut kan zijn.

Ze beheerst eveneens de procedures van uitvoerend beslag.

Ten slotte laten haar ervaring in in het economisch en zakelijk strafrecht haar toe haar cliënten in deze materies efficiënt bij te staan en te adviseren.

Essya Kastally was eveneens bestuurder van de ‘Conférence du Jeune Barreau de Bruxelles’ in 2018 en 2019.

Expertisegebieden

  • Verbintenissenrecht en contractenrecht,
  • Bankrecht,
  • Zekerhedenrecht,
  • Vastgoedrecht,
  • Aansprakelijkheidsrecht,
  • Vennootschapsrecht (in het bijzonder conflicten tussen vennoten),

Talen

Opleiding

Afgestudeerd aan de Université Libre de Bruxelles met grote onderscheiding in 2014 met een specialisatie in het ondernemingsrecht

Rechtstreeks: +32.2.234.36.39
GSM: +32.479.13.66.95
LinkedIn: Profil LinkedIn
eMail: ek@keylegal.be

Essya Kastally
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met onze Wettelijke Voowaarden.
Meer informatie